Bilsalg

Kontakt salgsafdelingen

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Serviceaftale

Hos Varde Biler ønsker vi at gøre det mere bekvemt at være bilejer. Derfor har vi gjort det muligt for dig at kunne tegne et service og reparationsabonnement på din nye eller brugte person- eller varebil.

Med et serviceabonnement sikrer vi dig imod uforudsete værkstedsregninger og bekymringer om vedligeholdelse og serviceeftersyn – og sikrer dermed dig størst mulig køreglæde. Det gælder både, hvis din bil er ny eller brugt.

Hvorfor er det en god ide at tegne en serviceaftale?
Med en serviceaftale hos Varde Biler betaler du en fast månedlig ydelse, der matcher din bil og det antal kilometer, du kører. Du kender dermed din bils økonomi og undgår ubehagelige overraskelser. Det giver sikkerhed og ro i maven.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for en bekymringsfri og overskuelig biløkonomi, så kontakt vores en af vores sælgere i forretningen eller på telefon 75 22 28 00 eller på salg@vardebiler.dk.

Erhvervsbiler

Vores Erhvervsafdeling hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har behov for, så er vores engagerede team af rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige løsning for dig som passer til dine forretningsbehov.

Vi guider dig gennem muligheder og hjælper dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning.

Vi tilbyder meget gerne at arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Varde Biler Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Erhvervschef Jørn Kristian på tlf. 60 29 67 88.

Sælg din bil

Vi mangler brugte biler under 5 år

Danskerne køber biler som aldrig før. Det mærker vi også hos Varde Biler, og faktisk så har vi svært ved at holde vores brugtvognslager fyldt op. Mange af vores brugte biler er næsten solgt før de kommer til salg!

Skal du have solgt din bil, kan du glæde dig over at priserne generelt er højere end de var for bare få år tilbage.

Vi køber biler kontant eller bytter den til en helt ny – det er dig der bestemmer!