Vi mangler brugte biler under 5 år

Vi køber biler kontant eller bytter den til en helt ny – det er dig der bestemmer!

Få en pris på din bil

Danskerne køber biler som aldrig før

Det mærker vi også hos Varde Biler, og faktisk så har vi svært ved at holde vores brugtsvognslager fyldt op.

Mange af vores brugte biler er næsten solgt før de kommer til salg!

Skal du have solgt din bil, kan du glæde dig over at priserne generelt er højere end de var for bare få år tilbage. Det skyldes nemlig at priserne på vores nye biler har flytter sig med de nye bilafgifter. Nogle af bilerne er blevet dyre og andre er blevet billigere.

Generelt er del blevet nemmere at sælge igen, men det afhænger naturligvis altid af model, motorstørrelse, stand som altid.

KONTANT / REN HANDEL

(Gælder kun biler under 5 år)

Har du lyst til at undgå bøvlet med at sælge din bil selv?

Så giver vi dig en fair pris for din bil, og finder en glad ny ejer.

Så kig blot ind forbi i et af vores bilhuse. Så kigger vi på din bil, og giver dig et godt tilbud*.

* Bor du langt væk fra en af vores bilhuse, så send os en forespørgsel – alt der er markeret med * er vigtigst for os (Klik på knappen “Send forespørgsel”)

BYT DIN BIL

(Gælder alle biler uanset alder)

Drømmer du enten om en ny eller brugt bil, som vi har til salg, så kan du naturligvis få en bedre byttepris for din brugt bil. Ofte er den pris du får bedre end i en ren handel, da vi så kigger på den samlede handel og byttepris.

Om opkøb af brugt biler

Hvad betyder “ren handel”?

Når vi køber din bil uden at du køber en bil af os, kalder vi det “ren handel”. Da vi som reel kun sælger biler der er under 5 år gammel, er det også de biler vi selv er på udkig efter. Har du måske en ældre bil, køber vi også gerne den hvis det sker i bytte med en ny eller brugt bil hos os.

Hvor gode er vores priser?

Prisen afhænger altid efter hvilken bil du har, dens stand, farve, kilometer mv.. Både når vi køber og sælger forsøger vi bedst muligt at tilbyde “fair-priser”. Det betyder at det både skal være en fornuftig handel for dig og for os. Du får altid en god pris for din bil hvor der stadigvæk er plads til at vi kan tjene lidt på den, men hvor du også får en pris der afspejler markedet. Du vil måske kunne få mere for din bil hvis du selv sælger den, men her undgår du bøvlet og får solgt bilen hurtigt når du handler med os.

Jeg har restgæld i min bil – hvad gør jeg?

Vi handler din bil så det afspejler markedsprisen. Den kan nogle gange være lavere end hvad du eventuelt skylder alt efter hvordan dit billån er strækket sammen.
Finansieringsselskabet har typisk pant i din bil, så derfor skal alt gæld i bilen indfries inden vi køber din bil.
Står du i den situation at du skylder mere end hvad din bil er værd, skal du indfrie gælden på anden vis ved at indbetale det resterende beløb.