Om Varde Biler A/S

Om os

Varde Biler er en professionel og moderne bilforretning. Vi er 33 medarbejdere, som hver dag står til rådighed i forbindelse med køb og af såvel ny og brugt bil, samt efterfølgende service og reparation heraf.

Troværdig, vidende og seriøs er tre grundlæggende værdier alle medarbejdere gør deres ypperste for at leve op til, og som afspejler sig i den oplevelse vores kunder skal have, hver gang de besøger vores bilforretning. Vores medarbejder er løbende under uddannelse, som sikrer at vi altid er ajour med den nyeste viden.

Hos Varde Biler er vi stolte over at repræsentere vores tre bilmærker Ford, Hyundai og Suzuki.

Derudover er Varde Biler også en del af leasingkæden Forza Leasing A/S, som er et landsdækkende kædekoncept af bilhuse, der alle beskæftiger sig med leasingrådgivning, bilhandel og autoservice.

Igennem partnerskabssamarbejdet med Forza Leasing er vi en del af et af de førende leasingselskaber i Danmark, og kan dermed tilbyde de bedste vilkår for vores kunder.

Vi glæder os til at se dig i vores bilforretning.

Velkommen hos Varde Biler A/S

Varde Bilers historie

2007

Fusion danner Varde Biler

Varde Biler blev stiftet i 2007 ved en fusion imellem bilforretningen og Rich. Taupe A/S og Varde Motor Company A/S.

2017

Nye lokaler og fusion med Horsted Biler

I 2017 fusioner Varde Biler A/S med et tredje af byens gamle bilhuse Horsted Biler ApS. Alle aktiviteter forbindelse med denne fusion samlet på den nuværende lokation på Jeppe Skovgaards Vej i Varde.

2021

Claus Horsted bliver eneejer af Varde Biler

I 2021 overtager Claus Horsted hele ejerskabet af Varde Biler, og er i dag eneejer af Varde Biler.

Gennem årene har forretningen opbygget en trofast kundekreds med fokus på personlige relationer til kunderne, som også har kendetegnet alle de tre oprindelige virksomheder.