Nye biler hos Varde Biler A/S

Autoriseret forhandler af Ford, Suzuki og Hyundai.

Overvejer du køb af ny bil, er vi med 3 bilmærker under samme tag, absolut et besøg værd.

Vi har altid de nyeste modeller fra Ford, Suzuki og Hyundai i vores salgsudstilling, og vores salgsrådgivere står altid klar til at rådgive dig omkring dit næste bilkøb.

Med vores brede udvalg af biler, er der helt sikkert også en der falder i din smag og som passer til dit behov og økonomi.

Kom forbi til en uforpligtende snak over en kop kaffe, oplev de mange spændende bilmodeller eller book din prøvetur i drømmebilen.

Vi glæder os til at se dig!

Herunder kan du læse om vores tre bilmærker. Når du klikker på det bilmærke, du er interesseret i, kan du se hele vores modelprogram.

FORD – ET LEGENDARISK BILMÆRKE

Vi er en moderne og professionel bilforretning, der er stolte af at repræsentere Ford. Vi har en stor passion for Ford, og netop denne passion vil du som kunde opleve, når du besøger vores salgsafdeling.

Vi tilbyder hele Fords brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Ford, der passer til dig og dine behov.

SUZUKI – FORVENT MERE

Hos Varde Biler har vi været med på hele rejsen siden Suzuki kom til Danmark tilbage i 1996. Vi er glade og stolte over, at have været med på hele denne rejse, og have bidraget til at gøre Suzuki til det bilmærke det er i dag.

Med en Suzuki er du garanteret kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt topsikkerhed på farten.

Vi tilbyder hele Suzukis brede modelprogram i økonomiske kvalitetsbiler, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Suzuki, der passer til dig og dine behov.

HYUNDAI – TILFREDSHED

Vi har siden 2016 solgt og serviceret Hyundai biler og deres tilfredse ejere.

Siden introduktionen har Hyundai været i konstant udvikling, og i dag kan Hyundai med stolthed kalde os et af danskernes foretrukne bilmærker.

Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Derudover er Hyundai i særlig grad kendt for den enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Vi tilbyder hele Hyundais brede modelprogram og har derfor helt sikkert også en Hyundai, der passer til dig og dine behov.