Leasing og Finansiering

Beregn finansieringen for din drømmebil

Vælg den bil i lagerlisten du ønsker, og se en beregning på et finansieringseksempel direkte på bil-siden. Du kan også ansøge direkte hos Santander Consumer Bank fra bil-siden.

Finansiering og leasing

Der er mange ting, du skal overveje, når du skal anskaffe dig en ny bil. Udover at beslutte dig for hvilken biltype, -mærke og –model der passer til dig, skal du også finde ud af, hvordan du skal finansiere bilen. Skal det være kontant, ved optagelse af et billåne eller ved at indgå en leasingaftale?

Dit valg af finansieringsløsning kan afhænge af flere ting, bl.a. dit kørselsbehov og hvor lang tid du har tænkt dug at beholde din nye bil.

Hvordan er dit kørselsmønster?
Når du overvejer at anskaffe en anden bil bør du altid forsøge at kortlægge dit reelle kørselsbehov. Det handler om, hvor mange kilometer du ca. kører om året, men også om hvor mange ture du kører, og hvor lange de enkelte ture er i gennemsnit. Vær også opmærksom på, om du har et fast og forudsigeligt kørselsmønster, eller om det er mere spontant. Dit kørselsmønster, vil give dig både en indikation af, hvilken biltype du bør orientere dig imod (el/hybrid/benzin), og samtidig også spille ind i forhold til valget af finansieringsform, herunder bl.a. om en leasingaftale kunne være noget for dig.

Hvor ofte skifter du bil?
Et andet aspekt du skal tage med i overvejelsen er, hvor ofte du ønsker at skifte bil. Mange vil måske tænker måske, at det på mange måder er en god idé at beholde sin bil så længe som muligt. Det er der mange gode grunde til, men der er dog nuancer, der er værd at tage med i overvejelserne. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde den løsning der passer bedst til dit behov.

Hvorfor finansiere sin bil?
Ved at finansiere din nye bil gennem et billån, binde du samtidig ikke for meget kapital i bilen. Så kan du i stedet have friheden til at bruge opsparingen på noget andet i stedet, eksempelvis forbedringer på huset, nyt køkken eller oplevelser, ligesom du også har muligheden for at investere opsparingen og få et afkast, der er større end udgiften til billånet.

Billån

Når du finansierer din bil med et billån, er bilen 100% din, og du er dermed ikke begrænset af et bestemt kørselsmønster. Billånet kan som udgangspunkt maksimalt udgøre 80% af bilens pris. De resterende 20% skal du betale kontant, men der findes også et blanco billån hvor der ingen udbetaling er.

Fordele ved billån:

 • Du ejer bilen og bestemmer selv hvornår du vil skille dig af med den
 • Du er ikke begrænset af, hvor mange kilometer du kan køre
 • Du kan frit vælge mellem fast og variabel rente
 • Du kan altid indfri dit billån uden meromkostninger
 • Bevare dine lånemuligheder i banken
 • Mulighed for lån uden udbetaling
 • Mulighed for ekstraordinær indbetaling uden gebyr

Erhvervsleasing

Størstedelen af alle kunder vælger i dag at lease deres nye varebil. Valg af leasingform afhænger naturligvis af den konkrete situation, og varierer fra virksomhed til virksomhed.
Vi har et samarbejde med en række aktører inden for leasing – og vi kan tilbyde alle de gængse former for leasing, tilpasset netop det konkrete og specifikke behov, som du og din virksomhed har.

Fordele ved erhvervsleasing:

 • Frit valg imellem finansiel og operationel leasing
 • Mulighed for op til 100% finansiering
 • Fuld fradrag for leasingydelsen
 • Frigiver likviditet

Privatleasing

Den mest markante forskel på billån og leasing er, at når du leaser, så ejer du ikke bilen og har dermed heller ikke ansvar for bilens værditab mv. Du betaler et fast månedligt beløb for brugsretten til bilen i en aftalt periode. Privatleasing giver dig øget fleksibilitet, idet du ikke er bundet af bilen, når leasingaftalen slutter. Du hæfter ikke for bilens restværdi og skal derfor heller ikke tage stilling til, hvad der skal ske med bilen, når den aftalte leasingperiode er slut.

 • Du ved, hvad du skal betale hver måned
 • Service kan inkluderes i aftalen
 • Fleksibelt, hvis du gerne vil skifte bil ofte
 • Du har ikke ansvar for bilens værditab
 • Du kan opsige leasingaftalen efter 11 måneder, med en måneds varsel

Skal vi hjælpe med den rette leasing- eller finansieringsløsning

Ønsker du hjælp til at finde den rette leasing- og eller finansieringsløsning, der passer til dig og dine behov, står vores dygtige salgsrådgivere klar til at rådgive dig om den rette løsning.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud med udgangspunkt i dine behov.