Værksted

Kontakt værkstedet

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Serviceværksted

Velkommen til vores autoriserede Ford, Suzuki og Hyundai værksted.

Et værkstedsbesøg er en tillidssag. Hos Varde Biler A/S er vores mekanikere uddannet teknikere med speciale inden for Ford, Hyundai og Suzuki. Vores teknikere uddannes gennem vores importører, så de altid er ajour og opdateret med mærkernes nyeste teknologi.

For at sikre den optimale kvalitet i vores arbejde, så er vi tilknyttet stikprøvekontrol gennem Dansk Teknologisk Institut, som løbende foretager kontrol af såvel arbejde som vores specialværktøj. Det er din sikkerhed for en god kvalitet af det udførte arbejde. Så din bil er i sikre hænder når du vælger Varde Biler.

Vi glæder os til at se dig.

Hilsen serviceteamet

Skadeværksted

På skadecentret står Kent Fugleberg i spidsen for vort dygtige personale med stor erfaring inden for autoopretning. Personalet hjælper dig igennem skadesforløbet, lige fra taksering, kontakt til forsikringsselskab og til bilen igen er tilbage på vejen.

Når skaden er sket, er det dig, der bestemmer.
Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes.

Husk derfor det altid er dig, og ikke dit forsikringsselskab der bestemmer hvor din bil skal repareres. Vi udbedrer skader på alle mærker og vores skadesværksted er certificeret og godkendt gennem Dansk Teknologisk Institut.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade
Varde Biler er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at udfylde skadeanmeldelsen til dit forsikringsselskab.

Stenslag og glasskader
Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original, og at den monteres med den korrekte rudelim.

Lånebil
Hos Varde Biler A/S stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed i skadens periode.

Serviceaftale

Glem alt om uforudsete værkstedsregninger og bekymringer om vedligeholdelse og serviceeftersyn. Med et serviceabonnement hos Varde Biler sørger vi for det hele – og sikrer dermed dig størst mulig køreglæde. Det gælder både, hvis din bil er ny eller brugt.

Hvorfor er det en god ide at tegne en serviceaftale?
Med en serviceaftale hos Varde Biler betaler du en fast månedlig ydelse, der matcher din bil og det antal kilometer, du kører. Du kender dermed din bils økonomi og undgår ubehagelige overraskelser. Det giver sikkerhed og ro i maven.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for en bekymringsfri og overskuelig biløkonomi, så kontakt vores servicerådgivere på telefon 75 22 28 00 eller på servicebooking@vardebiler.dk.

Lejebil eller lånecykel

Lejebil så du ikke går i stå i hverdagen
Når du besøger vores serviceværksted, sørger vi for at dit værkstedsbesøg ikke skal bremse en travl hverdag. Derfor tilbyder vi lejebil i hele perioden hvor din bil er på vores autoværksted.

Regler vedrørende lejebil:

  • 150,- om dagen, inklusiv fuld kasko.
  • Selvrisiko 5.000,- der kan tilkøbes Selvrisikofraskrivelse for 100,- kr. pr. dag
  • 100 km. pr. dag, der kan tilkøbes ekstra km.
  • Lejer hæfter for alle skader, som ikke er dækket af ansvar og kaskoforsikring
  • Udgifter i øvrigt i forbindelse med uheld under udlejningen afholdes af lejer

Lån en gratis el-cykel imens vi arbejder på din bil
Du kan låne en el-cykel gratis, når din bil er på værksted. Lån cyklen hvis du gerne vil cykle en tur i stedet for at sidde og vente mens vi ordner din bil. Vi har to cykler holdende og selvfølgelig også cykelhjelme.

Lånecyklen er låners ansvar under hele låneperioden. Låner er ansvarlig ved tyveri, hærværk eller lignende. Lånecyklen skal tilbageleveres i samme stand, som da den blev udleveret.