Nyheder fra Hyundai

Den nye KONA er fyldt med muligheder

Større, modigere og mere dynamisk

Med sit futuristiske look, dynamiske kørekomfort, større kabine og masser af banebrydende teknologi markerer den helt nye KONA tydeligt, at det er en moderne SUV. KONA sætter nye standarder i segmentet for kompakte SUV’er med sit imponerende udvalg af avancerede teknologier. Nyd alt fra de nyeste tilslutningsmuligheder, smarte komfortfunktioner til banebrydende sikkerheds- og førerassistentsystemer.

Nye Hyundai personbiler

i10

i20

i20 N

i30 5-dørs

i30 Stationcar

i30 N

BAYON

KONA

KONA Electric

TUCSON

TUCSON Plug-in Hybrid

IONIQ 5

IONIQ 6

NEXO

SANTA FE Plug-in Hybrid

Firmabiler

Book en prøvetur

10 + 11 =

Varde Biler: Din Hyundai-forhandler i Varde

Hos Varde Biler, beliggende i hjertet af Vestjylland, er vi din autoriserede Hyundai forhandler. 

I vores udvalg kan du blandt finde den populære Hyundai Kona, den progressive Hyundai Ioniq 6 elbil og mange flere.

Hyundais elbiler

Hyundai er førende med el- og hybridteknologi, og tilbyder mange forskellige elektriske modeller. 

For dem, der søger en blanding af en praktisk bil og effektivitet, så skiller Hyundai Kona Electric sig ud. Den leverer på alle parametre, og er en bil, hvor du får meget for dine penge. Hyundai Ioniq er i mellemtiden skræddersyet til den miljøbevidste bilist og lover et reduceret CO2-aftryk uden at gå på kompromis med stil eller ydeevne.

Familiebiler, SUV’er, pendlerbiler og meget mere

Mangfoldigheden af ​​Hyundais biler sikrer, at der er et match for enhver bilist. Den kompakte Hyundai i20 byder eksempelvis på smidighed og økonomisk ansvarlighed. Har du brug for mere rummelighed, så er Hyundai i30 Stationcar løsningen for dig.

Ønsker du en sjov og glidende køreoplevelse, så ret blikket mod Hyundai Ioniq 6. Og for dem med familie i tankerne, er Hyundai Tucson eller Kona en sikker vinder.

Varde Biler skiller sig ud

Hos Varde Biler er vores forpligtelse til troværdig service, omfattende viden og en seriøs tilgang til vores kunders behov det, der adskiller os fra andre forhandlere. 

Vi tilbyder vi desuden stolt hele spektret af Hyundai modeller, hvilket sikrer, at vi imødekommer vores kunders forskellige krav.

Troværdighed og ekspertise hos Varde Biler

Integritet, ekspertise og dedikation er grundstenene i vores service hos Varde Biler. Vores team, som konstant forfiner deres færdigheder gennem løbende træning, er godt rustet til at guide dig til din ideelle Hyundai elbil.

Som en integreret del af Forza Leasing A/S, så går Varde Biler længere, når det kommer til salg og tilbyder fordelagtige leasingvilkår som medlem af et af Danmarks førende leasingselskaber.

Oplev din Hyundai hos Varde Biler

Som en autoriseret Hyundai forhandler, med en bred vifte af Hyundai-modeller og et professionelt, kyndigt team, så står vi klar til at hjælpe. Hos Varde Biler ønsker vi at være din endelige destination, når du leder efter en Hyundai i Vestjylland.

Kontakt os i dag for at finde den Hyundai, der er perfekt til dig.