Vi tilbyder

Se herunder hvad vi tilbyder af ekstra services.

Vaskehal

Hos Varde Biler tilbyder vi ikke bare nye og brugte biler og servicering heraf. Du kan også vedligeholde din bil i vores moderne vaskehal.

Vaskehallen er åben alle ugens dage fra klokken 6.00 – 22.00

CarGarantie

Hos Varde Biler har vi et samarbejde med CarGaranti, som er blandt de bedste forsikrings- og garantiselskaber i Europa.

CarGarantie er med sine mere end 50 års erfaring blandt førende forsikringsspecialister i Europa. Det er derfor 2.100.000 billister årligt vælger CarGarantie og 700.000 billister vælger at få udført reparationsarbejde, hos en af de 23.000 kompetente partnere over 19 lande i Europa.

Du kan derfor vide dig sikker i at din bil er dækket af den bedste forsikring og altid får den bedste service samt dækning uanset hvor du er.

Lakforsegling

Hos Varde Biler tilbyder vi også overfladebeskyttelse af din bil. Som Ceramic Pro partner arbejder vi med verdens førende nanokeramiske overfladebehandling.

Ceramic Pro er en gennemsigtig keramisk overfladebeskyttelse. Den påføres lakken overflade, og skaber en ekstremt solid overflade, der permanent beskytter overfladen, hvor coatingen er påført.

Når produktet er hærdet bliver den ekstrem hård. Coatingen er den stærkeste på markedet, og kan dermed beskytte din bil lak bedre end noget andet produkt.